Care-i asemanarea dintre politicieni si porumbei?- Cat timp sunt jos, iti mananca din palma, dar cand ajung sus, se c*** pe tine!

(36 voturi)
Bula la scoala, de ziua invatatoarei. Copiii vin pe rand si ii dau un cadou. Vine Ionescu, fiul brutarului, ii intinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice: - Sunt franzele, nu? - Da. Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o agita usor, miroase cutia si zice: - Cotlete de porc nu? - Da. Raspunde Stanescu. Vine Bula, tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice : - E vin alb, nu? - Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice: - Hmmm... e sampanie? - Nu. Zice Bula. - Ma dau batuta. Ce e? - Un catelus.
 
 
Citeste o impresionanta colectie de bancuri noi si de bun gust! Toate aceste bancuri sunt de calitate si sunt alese atent. E-mail contact: contact @ numele de domeniu.ro © 2010 Absurd.ro - Aberatii, Inteligenta, Umor!