Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/onreport/public_html/absurd/conectare_db.php on line 2
Mirajul kiltului | Diverse | Bancuri
Un bărbat divorţat se intâlneşte cu noul soţ al fostei  neveste, la o petrecere. După câteva beri, îl abordează...[citeste mai departe]

(166 voturi)

Un scotian imbracat intr-un kilt hoinarea pe un drum de tara dupa ce daduse gata o mare cantitate de whisky intr-un bar local. Se simtea foarte somnoros, asa ca a hotarat sa traga un pui de somn langa un copac.

Pe cand dormea, doua turiste i-au auzit sforaitul rasunator. Cand l-au gasit, una dintre ele spuse:

- M-am intrebat mereu ce poarta un scotian pe sub kilt.

Asa ca femeia s-a indreptat cu indrazneala catre el, i-a ridicat kiltul si a observat ca intr-adevar nu purta nimic pe dedesubt. Prietena ei ii spuse:

- Iata ca misterul a fost rezolvat! Sa-i multumim pentru aceasta revelatie!

Si-a dat jos panglica ei albastra frumoasa din par si a legat-o cu grija de podoaba scotianului. Dupa o vreme, pe scotian il trezi chemarea naturii. Isi ridica kiltul si nu mica ii fu mirarea la vazul panglicii albastre legate cu dibacie. Se tot minuna vreme de un minut, dupa care spuse:

- Nu stiu pe unde ai umblat baiete...dar e bine de stiut ca ai luat premiul intai!

 
 
Citeste o impresionanta colectie de bancuri noi si de bun gust! Toate aceste bancuri sunt de calitate si sunt alese atent. E-mail contact: contact @ numele de domeniu.ro © 2010 Absurd.ro - Aberatii, Inteligenta, Umor!