Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/onreport/public_html/absurd/conectare_db.php on line 2
Renii lui Mos Craciun | Diverse | Bancuri
Ce-i face pe barbati sa alerge dupa femei cu care nu au de gand sa se casatoreasca?Practic, este acelasi imbold care-i face pe caini sa alerge dupa ma...[citeste mai departe]

(80 voturi)

In conformitate cu Departamentul de Pescuit si Vanatoare din Alaska, in timp ce atat masculilor cat si femelelor reni le cresc coarne in fiecare an pe timpul verii, masculii din aceasta specie isi pierd coarnele la inceputul iernii, de obicei in perioada dinspre sfarsitul lunii noiembrie pana la mijlocul lunii decembrie. Femelele din aceasta specie isi pastreaza coarnele pana dupa ce fateaza in primavara.

In consecinta, potrivit tuturor povestilor care ii descriu pe renii lui Mos Craciun, absolut fiecare dintre ei, de la Rudolf pana la Blitzen, nu putea fi decat o fata.

Dar trebuia sa ne inchipuim asta! Numai femeile ar fi capabile sa tarasca un burtos in costum rosu de catifea in jurul lumii intr-o singura noapte fara sa se rataceasca!

 
 
Citeste o impresionanta colectie de bancuri noi si de bun gust! Toate aceste bancuri sunt de calitate si sunt alese atent. E-mail contact: contact @ numele de domeniu.ro © 2010 Absurd.ro - Aberatii, Inteligenta, Umor!