Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/onreport/public_html/absurd/conectare_db.php on line 2
Zbor cu palpitatii si dragoste | Seci | Bancuri
Un barbat abordeaza o femeie foarte frumoasa intr-un hipermarket:- Nu va suparati, mi-am pierdut sotia prin magazin. V-ar deranja daca am sta de vorba...[citeste mai departe]

(160 voturi)

Un avion zbura pe deasupra Atlanticului.
Dupa un timp de zbor acesta prinde un curent de aer rece si incepe sa se prabuseasca. Pilotul zice: "Trebuie sa aruncam toate bagajele pentru ca avionul sa se echilibreze". Acesta arunca bagajele si avionul zboara mai departe.

 

 

Doi indragostiti pe marginea unui lac. Fata ii zice baiatului:"Iubitule, daca tii la mine intr-adevar si ma iubesti, du-te pe fundul lacului si adu-mi o perla". Baiatul se duce, aduce perla si cand iese la suprafata lacului ii cad in cap bagajele din bancul trecut.

 

 
 
Citeste o impresionanta colectie de bancuri noi si de bun gust! Toate aceste bancuri sunt de calitate si sunt alese atent. E-mail contact: contact @ numele de domeniu.ro © 2010 Absurd.ro - Aberatii, Inteligenta, Umor!